Kok søges: Skal du med på holdet i Københavns nye frokostkøkken?

Til noon, Københavns nye bæredygtige, firmafrokost- og cateringkøkken søger vi en kok til holdet af passionerede, madglade kollegaer.

I en trælade på BaneGaarden, kåret til Byens Bedste Byrum 2021 af Berlingske, har noon hjemme. Et entreprenant firmafrokost-køkken med ambitioner om at revolutionere frokosten på arbejdet – og selvom vi kun lige har lagt fra land, er der allerede smæk på smag, tempo og humør i køkkenet.

Som kok i noon vil du hver dag lave mad i et positivt, ambitiøst og mangfoldigt køkken hvor dagene flyver afsted. Du vil arbejde tæt sammen med ng, resten af holdet og have din dagligdag på BaneGården, lige midt i byens grønne natur.

Vi søger en:

-        Kok med  relevant erfaring med en veludviklet kvalitetssans og dygtige smagsløg, som er ansvarsfuld og positiv.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med uformel stemning og højt til loftet. Du vil blive en del af et engageret team med høje ambitioner og store drømme. Arbejdsstedet er i en af laderne ved BaneGaarden på Otto Busses Vej 45, Kbh SV, mellem Vesterbro og Sydhavnen.

Er det dig, vi søger? Send en mail til job@banegaarden.com (skriv ”Kok noon” i emnefeltet). Vi afholder samtaler løbende og ansætter hurtigst muligt.

Simular Posts