Personale til BaneGaardens madboder søges

På BaneGaarden er der fart på alt det grønne og gode og vi glæder os til et forår og sommer med masser af glade gæster i byens grønne oase. Vi udvider vores madbods-koncept og er i fuld gang med opstarten af vores nye madboder, som ser dagens lys i foråret 2022.  

Vi søger nu personale til at bemande og arbejde i vores madboder, som kommer til at rumme mad fra nær og fjern, økologiske råvarer og sprød stemning – du kan glæde dig til sjove dage med madlavning, masser af kontakt med vores gæster og et dynamisk samspil med de mange andre kollegaer på BaneGaarden. Udover arbejde i madboderne, vil du fra tid til anden kunne få mulighed for at hjælpe til i andre dele af BaneGaarden, hvor der altid er gang i en masse sjove og spændende sager.  

Vi forventer  

  • At du har mod på at bemande og blive oplært i vores madboder, der ”breder” sig over mange verdenskøkkener. Hvis du har erfaring fra køkkenarbejde og/eller servicefaget, er det en fordel, men absolut ikke et must.  
  • Du skal trives godt i et travlt miljø, med mange glade gæster og sætter en ære i, at yde god og personlig service, selv i travle perioder.  

Vi tilbyder  

  • Et job hvor arbejdstiderne vil dække hele ugen og der vil både være aften-, dag samt weekendvagter, alt efter sæson. Stillingerne er både deltid- og fuldtidsstillinger, så det må du meget gerne anføre i din ansøgning hvad du søger.  
  • En spændende arbejdsplads med uformel stemning, stejl læringskurve og højt til loftet.  
  • Du vil blive en del af et engageret team med høje ambitioner og store drømme. Arbejdsstedet er på BaneGaarden på Otto Busses Vej 45, Kbh SV, mellem Vesterbro og Sydhavnen.

Ansøgningsfrist: 1. april – vi afholder samtaler og ansætter løbende derefter

Send din ansøgning til job@banegaarden.com og skriv ‘madboder’ i emnefeltet

Simular Posts