Sommer-personale til BaneGaardens madboder

På BaneGaarden er der fart på alt det grønne og gode og sommeren venter, med masser af glade gæster i byens grønne oase. Vores nye store madbods-koncept syder og der er nu gademad fra alle verdenskøkkener under lugerne i en af de gamle trælader midt i byen.

Vi søger nu personale til at arbejde i vores madboder i den travle danske sommer – med mulighed for forlængelse. Du kan glæde dig til sjove dage i naturen med økologisk mad, masser af kontakt med vores gæster, frisk luft og sjov motion samt et dynamisk samspil med de mange gode kollegaer på BaneGaarden. Udover arbejde i madboderne, vil du fra tid til anden kunne få mulighed for at hjælpe til i andre dele af BaneGaarden, hvor der altid er gang i en masse sjove og spændende sager.

Om jobbet

-       Du skal være en del af BaneGaardens hold med tilknytning til først og fremmest madboderne –andre opgaver kan forekomme

-       Du er vært for BaneGaarden og spiller en vigtig rolle i at give vores gæster en god oplevelse

-       Dine opgaver består i service, lettere madlavning og håndtering af fødevarer.

-       Du skal være indstillet på at arbejde både hverdage og weekender hen over sommeren. Dagtimer og aftentimer.

-       Du tager fat og får noget fra hånden – løber stærkt når det er nødvendigt, og hjælper med at løse ad hoc-opgaver, når der ikke er.

-       Vi søger medarbejdere der kan arbejde både deltid og fuldtid – men med en fleksibel tilgang og mulighed for tiltrædelse på ekstra vagter, efter behov.

Vi tilbyder

-        Et job hvor arbejdstiderne vil dække hele ugen og der vil både være aften-, dag samt weekendvagter, alt efter sæson.

-        Vi forventer fleksibilitet, men giver det også igen.

-        En spændende arbejdsplads med uformel stemning, stejl læringskurve og højt til loftet.

-        Du bliver en del et godt hold der brænder for bæredygtighed og værtskab og mad og du skal være med til at forme et helt nyt madmarked på BaneGaarden

-        Arbejdsstedet er på BaneGaarden på Otto Busses Vej 45, Kbh SV, mellem Vesterbro og Sydhavnen.

Ansøgningsfrist: 19. juni – vi afholder samtaler og ansætter løbende derefter

Send din ansøgning til job@banegaarden.com og skriv ‘madboder’ i emnefeltet

Simular Posts

No items found.