Personale til BaneGaardens madboder søges

På BaneGaarden er der fart på alt det grønne og gode og vi glæder os til et forår og sommer med masser af glade gæster i byens grønne oase.  

Vi søger nu personale til at bemande og arbejde i vores madboder, som kommer til at rumme mad fra nær og fjern, økologiske råvarer og sprød stemning. Du kan glæde dig til sjove dage med madlavning, masser af kontakt med vores gæster og et dynamisk samspil med de mange andre kollegaer på BaneGaarden. Udover arbejde i madboderne, vil du fra tid til anden kunne få mulighed for at hjælpe til i andre dele af BaneGaarden, hvor der altid er gang i en masse sjove og spændende sager.  

Vi forventer  

  • At du har mod på at bemande og blive oplært i vores madboder, der ”breder” sig over mange verdenskøkkener. Opgaver inkluderer at grille, stege, friterer og anrette vores kulinariske retter i madboderne.
  • Hvis du har erfaring fra køkkenarbejde og/eller servicefaget, er det en fordel, men absolut ikke et must. Det vigtigste er, at du har lyst til at være en del af holdet på BaneGaarden.
  • Du skal trives godt i et travlt miljø, med mange glade gæster og sætter en ære i, at yde god og personlig service, selv i travle perioder.  

Vi tilbyder  

  • Et job hvor arbejdstiderne vil dække hele ugen og der vil både være aften-, dag samt weekendvagter, alt efter sæson. Stillingerne er både deltid- og fuldtidsstillinger, så det må du meget gerne anføre i din ansøgning hvad du søger.  
  • En spændende arbejdsplads med uformel stemning, stejl læringskurve og højt til loftet.  
  • Du vil blive en del af et engageret team med høje ambitioner og store drømme. Arbejdsstedet er på BaneGaarden på Otto Busses Vej 45, Kbh SV, mellem Vesterbro og Sydhavnen.

Vi afholder samtaler og ansætter løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning afsted.

Send din ansøgning til job@banegaarden.com og skriv ‘madboder’ i emnefeltet.

Simular Posts